Woonboerderij met rieten dak voorzien van een optimale lichtinval

01 februari 2023
De inwoners van dit project in Berkel en Rodenrijs zijn middels onze Cast PMR dakramen voorzien van een optimale lichtinval. Monique Janssen en Dennis Ramaekers, respectievelijk binnendienst en adviseur van de Cast PMR dakramen, kijken terug op een mooie samenwerking met een prachtig eindresultaat.

Gekoppelde Cast PMR dakramen

De opdrachtgever heeft bewust gekozen voor verticaal gekoppelde Cast PMR dakramen, om meerdere hoge lichtstraten te realiseren. Hierdoor krijgt het project een optimale lichtinval op het hoogste niveau, zoals te zien op onderstaande impressies.

De keuze voor de verticaal gekoppelde ramen komt prachtig tot zijn recht in de vide. Dit geldt eveneens voor het daklicht op de badkamer. Overdag biedt dit daklicht een optimale lichtinval en ‘s avonds biedt het zicht op een prachtige sterrenhemel.

Dennis Ramaekers: “Iedereen wordt blij van daglicht, dat zal iedere psycholoog beamen. Meer en een hogere kwaliteit daglicht heeft een positieve invloed op uw gezondheid en tevens de productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat feit verhoogt de waarde van het pand. Win-win-win dus!”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×