Maatwerk

Met veel aandacht worden de Cast PMR dakramen op maat gemaakt. Maatwerk zoals de opdrachtgever het wenst. Zo past u het dakraam aan op de dakopening in plaats van uw dakopening aan te passen op het dakraam.

Cast PMR is een slank stalen dakraam voorzien van een thermisch onderbroken profilering. Met veel aandacht wordt elk dakraam op maat gemaakt. Maatwerk zoals de opdrachtgever het wenst.

Op basis van de maten van de meest gangbare dakpannen heeft de fabriek een aantal standaard formaten om u een richting te geven van de diverse mogelijkheden. Elk gewenst formaat is mogelijk, met een maximale afmeting van 2 m² per dakraam. Zowel horizontaal alsook verticaal koppelen van de dakramen is mogelijk om een nóg grotere lichtstraat te realiseren.

Bekijk hieronder de meest gangbare formaten, indien gewenst bekijken wij samen met u naar de maatwerk mogelijkheden:

Openingssystemen

Cast PMR kent verschillende mogelijkheden voor het openen van het raam. U kunt kiezen uit de zwengelbediening, eventueel met oogbediening voor ramen op hoogte, de knopbediening of een uitschuifbare stok. Ook een elektrische motor behoort tot de mogelijkheden. Voor het openen en sluiten van het dakraam gebruikt u dan een schakelaar of afstandsbediening.

Plissés

Het is mogelijk om plissés me te leveren. Deze worden in het zwart MDF kader ingebouwd. De plissés zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, met een keuze uit lichtdoorlatend of verduisterend.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×