Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelvoorkomende vragen. Met veel vragen kunnen wij u direct online helpen. Klik op onderstaande vragen en ontvang direct uw antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen u persoonlijk verder.
De Cast PMR dakramen zijn dusdanig gefabriceerd dat deze thermisch onderbroken zijn.
Ja. Onze Cast PMR dakramen kunnen worden aangepast naar wens zodat deze zowel horizontaal als verticaal te koppelen zijn.
De hoogte van een Cast PMR dakraam wordt aangepast aan het type dakbedekking waardoor het dakraam uiteindelijk volledig vlak ligt in de dakbedekking. Daarnaast is het Cast PMR dakraam gemaakt van staal en krijgt het dakraam een polyzink behandeling en twee lagen poedercoating.
De ramen kunnen af fabriek gesloten worden met een L-beugel waardoor er achteraf een openingssyteem te plaatsen is.
Het glas heeft een U-waarde van 1,0, het eindproduct heeft daarentegen een U-waarde van 1,5.
Het Cast PMR dakraam bevat standaard dubbel gelaagd glas. Andere mogelijkheden zijn geblindeerd glas, Suncool- (UV-/warmtewerend) of monumentenglas.
Cast PMR is een maatwerk dakraam, welke altijd build to order geproduceerd wordt door de fabriek in Frankrijk. Al onze dakramen zijn dus maatwerk, ook al betreft het een dakraam met afmetingen die overeenkomen met een van de standaard formaten Cast PMR dakramen zoals wij die communiceren.
Standaard monteert de fabriek een door en door zwart MDF-kader. Dit kader bevat de thermische onderbreking en kan niet worden weggelaten. Naar wens van de klant kan het MDF-kader door een andere houtsoort worden vervangen.
De ramen kunnen op twee manieren worden gekoppeld. Dit kan af fabriek in één frame, wat betekent dat er meerdere draaiende delen zitten in één frame. De tweede optie is de keuze voor losse ramen die dusdanig zijn aangepast zodat deze in het werk aan elkaar gelegd kunnen worden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×