Documenten

Hier vindt u verschillende algemene documenten, zoals onze brochures en productbladen van de producten die wij aanbieden. Daarnaast vindt u hier een overzicht van onze video's. Zo krijgt u een goed beeld van de Cast PMR dakramen in het algemeen maar ook van projectvideo's.

Bekijk per onderdeel onze brochures, productbladen, video’s en bestekomschrijvingen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

CAST PMR dakramen & ClearlineFusion indak zonnepanelen

U wilt graag van daglicht kunnen genieten, goed kunnen ventileren en toch het originele karakter van uw pand behouden? Bekijk hier onze brochure Cast PMR dakramen gecombineerd met het ClearlineFusion geïntegreerde zonnepanelensysteem:  CAST PMR dakramen & ClearlineFusion indak zonnepanelen

 

Lei Import biedt u graag de mogelijkheid om onze productbladen te bekijken en te downloaden:

Werkt u met AutoCAD, SketchUP, REVIT of ArchiCAD? Dan kunt u hier geheel gratis en vrijblijvend de Lei Import BIM bestanden downloaden. Alle tekenbestanden alsook de bestekteksten van onze producten zitten in de download, van de natuurleien tot het Cast PMR dakraam. Download ze nu en gebruik ze in uw tekenprogramma om van uw ontwerp het meest fantastische en verbluffende eindresultaat te maken.

Ook hebben wij voor verschillende natuurleien een Textuurgenerator, zodat u de natuurleien als afbeelding op uw project kan plaatsen, om een goed beeld te krijgen van natuurleien in uw project.

Cast PMR dakramen

*Aan de gegevens die op deze site worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×