Over ons – Cast PMR

Cast PMR Dakramen heeft sinds haar oprichting in 2007 boordevol ervaring opgedaan en kan zonder meer specialist op het gebied van dakramen worden genoemd. Naast de dakramen biedt Cast PMR dakramen een bijpassend assortiment van openingssystemen en plissés.

Openingen in uw dak en toch het originele karakter van uw pand behouden of juist extra benadrukken? Uiteraard is dat uw uitgangspunt.  U wilt graag van optimaal daglicht kunnen genieten en uw ruimtes goed kunnen ventileren.

Wij staan voor het toevoegen van schoonheid en unieke kwaliteit aan uw omgeving.

Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.

Cast PMR dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, zinken of platte daken betreft, uw dak behoudt zijn schoonheid door de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

Daar waar het nieuwbouw of restauratie betreft. Wij bieden, als distributeur van Cast PMR dakramen, in Nederland en België dakramen gepast voor elk project.

Een enthousiast team van adviseurs werkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Van nieuwbouw tot renovatie, van villa tot monument en van kasteel tot kerk. De kwaliteit van het werk en onze producten zijn het handelsmerk van ons bedrijf.

Cast PMR dakramen is kostenbewust, servicegericht, staat voor kwaliteit en doet meer dan importeren alleen. Elk project is maatwerk. Met uw eisen en wensen als uitgangspunt, ontfermt het team zich graag over uw project, van moderne nieuwbouw tot monument.

Cast PMR dakramen onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden. Per project bestaat onze ondersteuning uit bijvoorbeeld:

• Opname ter plaatse
• Ondersteuning in tekenwerk en detaillering (Autocad)
• Ondersteuning van BIM objecten in de Bouwconnect Bibliotheek
• Meedenken in oplossingen
• Referenties
• Duidelijkheid over levertijden en planning

Wij zijn doordrongen van het feit dat uitsluitend de beste kwaliteit goed genoeg is. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het product, maar ook voor de gehele organisatie die achter dat product staat.

Ontmoet het team

Johanna Gruijthuijsen – de Wijs

Adviseur Restauratie
Eigenaar Lei Import Dakramen B.V.

Dennis Ramaekers

Adviseur Renovatie & Nieuwbouw
Specialisatie: Zonne-energie & Cast PMR dakramen

Monique Janssen

Commerciële binnendienst
Specialisatie: Cast PMR dakramen

Ralf Heijthuijzen

Marketing & Communicatie

Alex Smeets

Logistiek & Kwaliteitscontroleur

Leveranciers:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×