Duurzaamheid

Cast PMR is de enige fabrikant die maatwerk dakramen levert die op hun beurt naadloos een zonnepaneel van Clearline fusion vervangen. U kunt dus een dak ontwerpen dat enkel uit Clearline fusion zonnepanelen bestaat en in dit ontwerp moeiteloos een zonnepaneel vervangen voor een Cast PMR dakraam.

De voordelen

Door het integreren van Cast PMR dakramen in het Clearline fusion indaksysteem, worden gebouwen niet alleen duurzamer gemaakt, ook creëert dit een gezonder en comfortabeler binnenklimaat dankzij de Cast PMR dakramen met daglicht en frisse lucht. Ondertussen dalen de elektriciteitskosten door de Clearline fusion zonnepanelen.

Daglicht

Je wordt blij van daglicht. Iedere psycholoog kunt u dat vertellen. Meer daglicht heeft ook een positieve invloed op je gezondheid en productiviteit. Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. Cast PMR dakramen zorgen voor een optimale lichtinval en kunnen uw woonruimte enorm levendig maken.

Lucht

Het Bouwbesluit voorziet reeds in eisen van luchtverversing en in voorzieningen om handmatig te kunnen spuien. Een spuivoorziening kan een te openen raam zijn. Cast PMR dakramen zijn voorzien een (elektrisch) openingssysteem. Hiermee reguleert u zelf de ventilatie en dus het leefcomfort van uw ruimtes.

Duurzaamheid

Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Dus waarom zouden wij ze niet gebruiken? Zonnepanelen op uw dak is daarom een slimme keuze. Met deze 100% groene energiebron, produceert u uw eigen duurzame energie en draagt u bij aan een duurzame wereld.

Esthetisch

De Cast PMR dakramen worden op maat gemaakt voor de indak zonnepanelen

Duurzaam

Hoogwaardig materiaal voor een duurzame en lange levensduur

Strak

Ultradunne dakramen in combinatie met indak zonnepanelen creëren een strak object

Zeer veilig

Voor zowel brand- en windresistentie de hoogst mogelijke certificering

Eenvoudige, snelle installatie

Gepatenteerde verbindingsmethode zorgt voor snelle en efficiënte certificering

Universeel toepasbaar

Specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast, zowel partrait alsook landscape te plaatsen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×