• Natuurleien dak

Stadhuis Leiden

Leiden, Noord-Holland
In 2020 en 2021 wordt het stadhuis in Leiden grondig verbouwd. Er wordt veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en de historische waarde van het gebouw. Zo kwamen Office Winhov en Studio Linse uit bij onze Cast PMR dakramen. Dankzij de maatwerk dakramen is er een optimaal lichtinval mogelijk.

Het stadhuis in Leiden, een rijksmonument, wordt met de verbouwing aangepast voor een nieuwe, flexibele manier van werken. In de nieuwe situatie komen er driemaal zoveel mensen te werken dan nu. Daarnaast wordt het gebouw verduurzaamd, onder meer door het toepassen van warmte-koude opslag, met gebruik van water uit de gracht. Tegelijk met de aanpassingen wordt de monumentale sfeer zoveel mogelijk teruggebracht. De oorspronkelijke binnenhof komt bijvoorbeeld terug, in de vorm van een groene binnentuin.

Licht en Lucht

De natuurleien daken zijn voorzien van onze Cast PMR Dakramen. Ze zorgen voor ruime lichtinval en passen uitstekend in het monumentale gebouw, dat door aannemer Du Prie bouw & ontwikkeling op zeer vakkundige wijze is gerestaureerd.

Neem contact op
  • Soort project: Restauratie
  • Toepassing: Cast PMR dakramen
  • Provincie: Noord-Holland
  • Dekkingswijze: n.v.t.
  • Leisteen: Cast PMR Maatwerk

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×