• Pannen dak

RCO House Amsterdam

Amsterdam, Noord-Hollabd
In Amsterdam is op 19 januari 2019 het RCO House officieel geopend. Deze voormalige 'Dagteeken- en Kunstambachtschool voor Meisjes' aan de Gabriël Metsustraat van architect Berlage (1908) is in anderhalf jaar tijd gerestaureerd en uitgebreid en herbergt nu de kantoren en repetitieruimtes van KCO.

OUD EN NIEUW

Team V Architecten heeft het gebouw volledig opnieuw ingericht en voorzien van een nieuwbouw aan de achterzijde. Een glazen lichtstraat vormt de scheiding tussen oud en nieuw. De kantoorruimtes op de bovenste verdieping zijn voorzien van onze Cast PMR Dakramen. Ze zorgen voor ruime lichtinval en passen uitstekend in het monumentale gebouw, dat door aannemer Koninklijke Woudenberg Ameide op zeer vakkundige wijze is gerestaureerd.

Verticaal gekoppeld

In samenspraak met Team V Architecten is er gekozen om af fabriek verticaal gekoppelde Cast PMR dakramen te leveren, welke op het werk horizontaal gekoppeld werden. Dit levert één groot frame waardoor de binnenruimte wordt voorzien van goede, natuurlijk lichtinval.

Goede, natuurlijke lichtinval in een gebouw verbetert het leefklimaat en laat een ruimte aangenamer en groter aanvoelen. En dat verhoogt de waarde van het pand. Win-win-win dus.

De meeste tijd brengen we binnenshuis door, daarom is het belangrijk dat de gebruiksruimtes in woningen zoveel mogelijk natuurlijk licht hebben. Verticaal gekoppelde Cast PMR dakramen zorgen voor een optimale lichtinval en kunnen uw woonruimte enorm levendig maken.

Neem contact op
  • Soort project: Restauratie
  • Toepassing: Cast PMR dakramen
  • Provincie: Noord-Hollabd
  • Dekkingswijze: -
  • Leisteen: -

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×