• Pannen dak

Kloosterboerderij Etten-Leur

Etten-Leur, Noord-Brabant
Tijdens de renovatie van de Kloosterboerderij in Etten-Leur werd er gebruik gemaakt van de Cast PMR dakramen om zo meer lichtinval in het gebouw te creëren.

VVR Architecten realiseerde de renovatie van de Kloosterboerderij in Etten-Leur. Voor de creatie van meer licht, gebruikte ze onze Cast PMR dakramen in standaard maatvoering.

Zelf zeggen ze het volgende over dit project:

“De kloosterboerderij Withof maakt onderdeel uit van kloostercomplex withof te Etten-Leur. Dit rijksmonument is in redelijk vervallen staat aangekocht door Ihomer, een jong ICT bedrijf welke  door heel Nederland verschillende thuishonken hebben in een nieuw werkconcept. De bestaande gebouwen kenmerken zich in 3 delen, een varkenshok, de opslagschuren en een voorhuis. Op moment van aanvang is een groot deel nog intact en is met respect voor bestaande karakteristieken en hergebruik van oude elementen een nieuwe invulling gemaakt naar de nieuwe kantoorbestemming. De oude kloosterboerderij is hiermee een nieuwe fase in gegaan en bestendig voor de toekomst.”

Neem contact op
  • Soort project: Dakramen
  • Toepassing: Cast PMR dakramen
  • Provincie: Noord-Brabant
  • Dekkingswijze: -
  • Leisteen: -

Producten in dit project

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×