MONUMENT 2021

04 april 2022
Lei Import neemt deel aan de vakbeurs MONUMENT op dinsdag 17 t/m donderdag 19 mei 2022 in de Brabanthallen te Den Bosch. Hét trefpunt voor erfgoedprofessionals met een focus op gebouwd erfgoed. Men treft er innovaties, oplossingen en best practices en kan er deelnemen aan symposia en debatten.

MONUMENT richt zich specifiek op onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. Hier ontmoeten aanbieders van producten en diensten voor de gebouwd erfgoedsector op gepaste afstand professionals en eigenaren op zoek naar innovatieve producten, kennis en informatie.

Gedurende drie bruisende beursdagen is MONUMENT het kloppend hart van de erfgoedsector. Waar exposanten het platform gebruiken om hun expertise te tonen en naamsbekendheid te vergroten, is het voor bezoekers dé plek om zich te oriënteren op actuele ontwikkelingen en innovaties en zich breed te laten informeren over de toekomst van de sector.

MONUMENT 2022 vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022. Tickets zijn verkrijgbaar tot en met maandag 16 mei op deze website.
Gratis voor professionals!

LOCATIE

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2, 5222 AK  Den Bosch

STANDNUMMER: D030

Onder het genot van een kopje koffie, leiden wij u graag door ons productgamma.

Graag begroeten wij u op onze stand.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×