EEN UNIEKE COMBINATIE: VIRIDIAN PV-PANELEN IN COMBINATIE MET CAST PMR DAKRAMEN

21 oktober 2021
Tegenwoordig zijn zonnepanelen een veel geziene oplossing om de duurzaamheid van een woning te verbeteren. Naast het opwekken van gratis stroom, verhogen ze ook nog eens de waarde van een woning. Voor een esthetisch mooi resultaat, raden wij een indak zonnepanelen systeem aan.

Sinds een aantal jaren levert Lei Import daarvoor het Clearline Fusion zonnepanelensysteem van de Britse fabrikant Viridian Solar.

..

Deze kwalitatief hoogstaande oplossing wordt naadloos verwerkt in leistenen, keramische dakpannen of rieten daken.
Vanzelfsprekend is het rendement het hoogst haalbare en zijn alle onderdelen gecertificeerd op gebied van brandveiligheid. Al met al dus de beste keuze op gebied van indak systemen.

MAAR NU VOLGT NOG HET BESTE EN MOOISTE NIEUWS!

Cast PMR is de enige fabrikant die maatwerk (stalen) dakramen levert die op hun beurt naadloos een zonnepaneel van Viridian vervangen. U kunt dus een dak ontwerpen dat enkel uit Viridian zonnepanelen bestaat en in dit ontwerp moeiteloos een zonnepaneel vervangen voor een Cast PMR dakraam. Ofwel uw hele dak wekt stroom op, terwijl u op zelf gekozen posities toch ‘licht & lucht’ via een dakraam binnenlaat! Hoe mooi, milieubewust, flexibel en prettig is dat?

U kunt zelfs 2 ramen naast of boven elkaar plaatsen, ideaal voor hoge of brede ruimtes in uw woning.

Het Cast PMR dakraam heeft een afmeting van 140 x 82 cm, ofwel 1,15 vierkante meter glasoppervlak en hiermee ruim voldoende om een slaap- of werkkamer van een prettig klimaat te voorzien.

De standaard beschikbare verduistering houdt niet alleen zon- en maanlicht buiten, maar ook de warmte in de zomer.

Vraag uw contactpersoon bij Viridian Solar naar de mogelijkheden van de Cast PMR dakramen, of vraag Lei Import naar een project offerte voor deze totaaloplossing.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×