Een nieuw openingssysteem voor onze Cast PMR dakramen

01 februari 2023
Vanuit de markt kregen wij de laatste tijd steeds meer de vraag waarom het niet mogelijk is om de knopbediening van het Cast PMR dakraam in meerdere standen te zetten, zodat men als het ware een ventilatiestand krijgt middels dit openingssysteem.

De huidige knopbediening wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Na het openen van de knop, kan het raam, met behulp van twee aan de buitenzijde geplaatste gasveren, worden opgeduwd tot een maximale maat van 45cm. De knopbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en wordt aanbevolen voor kleine en middelgrote ramen. Geschikt voor PMR 0 t/m 3.

In samenwerking met onze partners is er nu een nieuw openingssysteem ontwikkeld, genaamd: De verlengde knop. De verlengde knop biedt de mogelijkheid om het Cast PMR dakraam in een extra stand te zetten. Dankzij deze ventilatiestand wordt de toevoer van frisse lucht verbeterd, wat vervolgens weer de leefomstandigheden van uw ruimte verbetert.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag eens langskomen in onze showroom? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×