Aanmelden
Inloggen
 
facebook  linkedin  twitter  linkedin  linkedin  linkedin

Openingssystemen

Cast PMR kent verschillende mogelijkheden voor het openen van het raam. U kunt kiezen uit: het raam uitvoeren als vast, niet te openen raam, een handmatig openingssysteem en een elektrisch openingssysteem.

VAST RAAM

Het raam wordt geproduceerd als een vast raam, wat niet te openen is.


HANDMATIGE OPENINGSSYSTEMEN 

(Oog) Zwengelbediening

De zwengelbediening wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Door het draaien aan de hendel wordt het raam geopend tot een maximale maat van 28 cm. Wanneer het raam zich op hoogte bevind kan de zwengel worden voorzien van een oog waarna deze met behulp van een stok met haak te openen is.

De zwengelbediening wordt geleverd in de kleuren nikkel en messing en is geschikt voor alle ramen. 

 


Knopbediening

De knopbediening wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Na het openen van de knop kan het raam, met behulp van twee aan de buitenzijde  geplaatste gasveren, worden opengeduwd tot een maximale maat van 45cm.

De knopbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en wordt aanbevolen voor kleine en middelgrote ramen. 

 


Uitschuifbare stokbediening

De uitschuifbare stokbediening is een nieuw systeem. Het wordt aan de onderzijde van het raam gemonteerd. Het raam kan met behulp van twee aan de buitenzijde geplaatste gasveren, worden opengeduwd tot een maximale maat van 45cm. en in verschillende standen worden vastgezet.

De stokbediening wordt geleverd in de kleur nikkel en wordt aanbevolen voor middelgrote en grote ramen. 

 

 


ELEKTRISCHE OPENINGSSYSTEMEN

Motorbediening

Ook de motorbediening behoort tot de mogelijkheden. De elektrische motor kan naar wens worden voorzien van een wandschakelaar of een afstandsbediening. Het raam wordt door middel van een motor, welke aan de onderzijde van het raam wordt geplaatst, met behulp van een ketting opengeduwd.

De ramen worden uitgevoerd met twee typen motor in de kleur zwart, afhankelijk van het formaat van het raam.

Voor de kleine ramen betekent dit een maximale opening van 35cm., voor de grote ramen is dit een maximale opening van 50cm. 

 

 

 

 

 

Alle hierboven omschreven openingssystemen zijn een beleving van kwaliteit. Ze zijn er in diverse mogelijkheden welke naar uw eigen wens en op uw eigen situatie worden aangepast.