Aanmelden
Inloggen
 
facebook  linkedin  twitter  linkedin  linkedin  linkedin

 

Cast PMR Dakramen

Openingen in uw dak en toch het originele karakter van uw pand behouden of juist extra benadrukken? Natuurlijk is dat uw uitgangspunt. U wilt graag van daglicht kunnen genieten, of goed kunnen ventileren.

Kwaliteit en schoonheid toevoegen aan een omgeving, daar staan we voor. Originele dakbedekkingen zijn een geweldige verrijking en verfraaiing van de leefomgeving. Van renovatie tot restauratie of creatie, CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende dakramen, volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand.

Of het nu leien, pannen, rieten daken of zinken daken betreft, uw dak verdient de juiste aandacht en het juiste vakmanschap.

Daglicht op het hoogste niveau

Cast PMR combineert moeiteloos degelijkheid met de meest moderne snufjes.

De dakramen van Cast PMR, met een ultraplat stalen profiel, vormen de ideale oplossing bij het inbouwen van openingen in uw unieke dak. De dakramen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen en toepasbaar in alle soorten dakbedekkingen.

Ieder hoogwaardig, oerdegelijk dakraam wordt compleet op maat naar uw situatie gefabriceerd, waardoor optimale lichtinval en ventilatie gegarandeerd zijn. Puur vakmanschap, passend bij uw dakbedekking.

Een ware kwaliteitsbeleving van het hoogste niveau. Want dat verdient uw unieke pand.

De voordelen van Cast PMR Dakramen:

  • Vallen geheel in het dak
  • In vele variaties verkrijgbaar
  • Duurzaam door diverse bewerkingen tegen roestvorming
  • Een optimale lichtinval
  • Voorzien van een dubbele ruit van zeer hoge kwaliteit
  • Reinigen zichzelf en zijn optimaal geïsoleerd
  • Mogelijkheid voor geïntegreerde plissés

Cast PMR dakramen zijn er in vele maten, met een scala aan mogelijkheden om uw eigen droomsituatie te kunnen creëren. Daag ons uit met uw specifieke wensen en wij zorgen ervoor.

Geniet van daglicht en ventilatie op maat voor u gemaakt

Wenst u meer informatie over openingssystemen, plissés en/of maatvoering van Cast PMR dakramen? Klik op een van de onderstaande foto's voor meer informatie.

Openingssystemen

Plissés

Maatvoering

 

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze showroom in Maasbracht.