Aanmelden
Inloggen
 
facebook  linkedin  twitter  linkedin  linkedin  linkedin

CONTACT

Op bezoek, bellen of toch liever eerst een afspraak? Er zijn verschillende mogelijkheden.
Bouwkundig productadviseur Simon van de Kerkhof staat voor u klaar en is direct beschikbaar via +31(0)6-44860400.

Battenweg 10
6051 AD Maasbracht (showroom)
Postbus 7015
6050 AA Maasbracht

Tel.    +31(0)475-436439
Mob.  +31(0)6-44860400
Fax.   +31(0)475-436882
Mail: info@lei-import.nl

Wilt u onze showroom bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk vooraf te bellen voor een afspraak.

 

Route per auto

Vanuit de richting Eindhoven - A2

Op de A2, komt u langs afslag Weert, Grathem / Thorn, de volgende afslag ligt net over de maasbrug, dit is afslag Maasbracht. Deze neemt u. Onderaan de afslag gaat u links en vervolgens de tweede straat links. Dit is de Battenweg. In het midden van deze straat aan uw rechterkant is nummer 10.

Vanuit de richting Nijmegen / Venlo - A73

U neemt op de A73 afslag Maasbracht. Aan het einde van de afslag gaat u rechts en vervolgens gaat u bij de stoplichten rechtdoor. U nadert een grote rotonde waar Maasbracht  staat aangegeven. Net in Maasbracht krijgt u een eerste rontonde, deze neemt u rechtdoor. De tweede rontonde neemt u eveneens rechtdoor, waarna de Battenweg de eerste straat rechts is. In het midden van deze straat aan uw rechterkant is nummer 10.

Vanuit de richting Maasstricht - A2

A2 bij knooppunt Sint Joost staat Maasbracht aangegeven, dit gaat u volgen. Net in Maasbracht krijgt u de eerste rontonde, deze neemt u rechtdoor. De tweede rontonde neemt u eveneens rechtdoor, waarna de Battenweg de eerste straat rechts is. In het midden van deze straat aan uw rechterkant is nummer 10.

Tip !

Bij uw bezoek aan onze showroom is het raadzaam een bouwtekening mee te nemen.

U kunt uw bezoek aan onze showroom bijvoorbeeld combineren met een gezellig uitstapje naar het witte dorpje Thorn, de kasteeltuinen te Arcen of een bezoek aan de stad Maastricht.